Ahhhh. Elämä tuntuu rollaavan taas mallikkaasti, vaikkei näin ihan ole, ainakaan vielä. Johtunee vain ehkä siitä sivuseikasta että kouluhommia on vielä valitettavasti kesken.

Mutta muuten tuntuu paremmalta, yeah. Lahkeet ja tennarit kyllä kastuu kävellessä ku on niin loskasta ja paskaista, mutta se on vain merkki siitä että kevät alkaa näyttää oikeasti keväältä ja että kesä tulee. Alkaa pikkuhiljaa takaraivossa ääni sanomaan, etten enää varmaan tän ysiluokan jälkeen tapaa koulukavereita. Varsinkaa, jos pitää jonneki toiselle paikkakunnalle muuttaa koulun perään.

Niin älyttömästi hauskaa ja angsista draamaa on tallentunu pikkuiseen pulleaan päähäni näiden lähes kolmen vuoden aikana. Olen jo halunnut niin, niiiin kauan pois yläasteelta opiskelemaan muualle, mutta nytkun sitä ajattelee, ei siitä kaikesta haluisikaan ehkä päästää irti. Ei sillä, että välit haurastuisi heti ku lähtee kävelemää toiseen suuntaa kuin toiset -- oon vaan niin huono tapailemaan ihmisiä ja ottamaan niihin itse yhteyttä pitkän tauon jälkeen.

Mutta sen saamme sitten nähdä -- saanko jäädä tänne Kouvolan ''isoon'' tuppukylään vai pitääkö mennä ihan Mikkeliin tai Lahteen asti opiskelemaan? Se selviää kesäkuussa. Eikä siihenkään ole kuin sen kaksi kuukautta. Perkele, kun aika vilistää silmien ohitse. Ja hetkonen. Tasan kahden kuukauden päästä täytän 17. Enkä vieläkään tunne itseäni edes 16-vuotiaaksi.

Mutta mutta! Mainoskatkon aika taas!
 Nyt kahden viikon ajan huomisesta lähtien olisi taas vähän juttua Kouvolan Pääkirjaston Mediamajassa. Japani On Pop -teemaiset kaksi viikkoa aina 6. päivästä tämän kuun 20. päivään pyörii kirjaston alakerrassa. Kävimme tänään pystyttelemässä teoksiamme seinille Tiikerin kanssa; esim. Dear Deer printtaus, BJD otoksia by minä ja Tikru, muutamia muita piirrustuksia meiltä molemmilta, sekä Tiikerin Shalua -cosplay ja molemmat hänen nukkensa ovat nähtävänä siellä tällä hetkellä (onhan siellä siis muidenkin paikallisten luomuksia... mutta mehän olemme siellä päätähtiä hahahahahahaha). Ohjelmassa on mm. peli-iltaa esim. FF:n parissa, animenkatselu iltoja ja taitaa olla jopa cosplaynäytöskin? Käykäähän tsekkaamassa lisäinfoa Mediamajan sivustolta: http://www.mediamajakouvola.blogspot.com/
 Olisi hauskaa jos sinne pääsisi enemmänkin ihmisiä (tosin en usko että kukaan haluaa tulla Kouvolaan saakka pelkästään tuon takia, muttaaahhh ... XD; ) eli Japani on Pop 6.4.-20.4.2011  Mediamaja, Kouvola.

Mutta mutta. Tämän ison vauvan pitää käydä tutimaan koska muuten väsyttää liikaa aamulla eikä sitten jaksa lähteä minnekään.

Toivottavasti saisin jotain viikonloppuna aikaseksi sarjakuvieni suhteen.

Paippa ja hauskaa kevään alkua <3

PS. Haluan tappaa miun nettitikun. HALUUN HEITTÄÄ SEN SEINÄÄN JA KAKATA SEN PÄÄLLE JA HAKATA VASARALLA SEN PIENENPIENIKSI PALASIKSI JA POLTTAA SEN ROVIOLLA. Kiitoss <3

PSS. Olen edelleen jogurtti/pasianssi/tetrisnarkkari.

PSSS. MIE HALUUN LIISKATA TON PASKIAISEN JA REPIÄ SEN LIITÄNTÄOSAN JA LAMPUN IRTI JA JA.

PSSSS. Enskerralla pakko piirtää jotain sarjiksentapasta -- nykyään aika tuntuu menevän pelkkään kirjoittamiseen XD;