Olen takasin kotona, joten vähän päivittelyä kaikesta mitä on tapahtunut viimepäivityksen jälkeen.

Joten luvassa sekamelskapostaus (aikajärjestyksessä) varustettuna tekstillä, sarjiksilla, valokuvilla ja suhruilla (vaikka en enää hirveästi pistelekään tänne luonnoksia taikka piirrustuksia koska tumblr mutta ÄÄH hällä väliä, vähän enemmän väriä tähänkin blogiin)~

Ensinnäkin sain mitä ihanimmat joululahjat taas vaihteeksi:

 
Pelivarastoni sai kasvaa Jakin & Daxterin ekalla osalla, josta olen niin onnellinen koska AAAAHH niin ehana pelisarja vaikka sille ragettaakin niin paljon. Enää puuttuisi kolmas osa ja sitten olisi aikas jess!
Ja sitten kiitokset mahtavalle isosiskolleni Tiikerille Romeolle, sain mukavat naurut kun tämän avasin (White Heart insidevitsi jos joku ei tietänyt C; ). Oli mukavaa ja mieltäkohentavaa kuunneltavaa junamatkoilla.


Vaikka ei pitäiskään välittää mitä ne ESpärinäjonnet sulle laukoo selän takana nii kyllä siinä vähän itsetunto sai taas hieman laskea entisestään. 

 
Vähän raapustelua (kera David Bowien) junassa että pääsi yli jonneragetuksesta, ja random Black epätrimmatumpana kuin yleensä.


Ja kyse samasta missionista, mistä tein aikaisemmin merkinnän.

 
Uusi Jak-insidejuttu ja random skullitissityttö.


Oma joululahjani aLLu-kullalleni sisältäen isoimmat insidejuttumme ja hokemat. Plus aLLun ehanilla tytöillä on WH juliste aaaah höhö

Viimeaikoina olen hieman karttonut lyijykynän käyttöä ja korvannut luonnostelun sinisellä värikynällä, mutta uskalsinpas taas ottaa lyikkärin paksuun käteeni ja söhertää vaihteeksi vähän 'isompia' lyijykynätöitä:


Reguesti töherrys ulkomuistista~

 
Käytiin aLLun kanssa katsomassa yhdessä ROTG, ja enkös taas innostunut leffasta enemmän kuin olin jo ennen reissua. Pupu piirretty lähes ulkomuistista, joten virheitä saattaa olla. Jakki Frosti oli vuoden viimeinen tuherrukseni.


Uudenvuoden shotit, joiden aineksista muistan vain appelsiinimehun ja Jägermeisterin. Oli kyllä huvaa.


... ja sitten vuoden eka piirrustus. En halunnut sen olevan mitään ROTGi kamaa, joten Black ja White C:

Toivottavasti immeisillä oli mukava joulu ja loma ja uusivuosi! <3